Inleiding

Marco Spelten is een ervaren allround sport- en bedrijfsfotograaf die opereert vanuit Dronten (Flevoland). Al sinds 2004 is hij als sportfotograaf actief binnen de korfbal- en ijshockeywereld en was onder andere de officiele fotograaf van de Nederlandse delegatie namens NOC*NSF tijdens de World Games van 2017 in Polen. Voor korfbal- en ijshockey reist hij met regelmaat de hele wereld over. Hij is vaak toernooifotograaf bij Wereld- en Europese kampioenschappen. Daarnaast is hij initiatiefnemer, (mede-) oprichter en voorzitter van de vereniging Korfbalfoto.

Als bedrijfsfotograaf heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen de gemeente Nieuwegein waar hij tot voor kort op de loonlijst stond. Sinds 1 augustus 2019 echter is hij volledig zelfstandig actief. Hij is lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten)  en houder van een perskaart.

U kunt Marco inzetten voor diverse soorten fotografie. Dat varieert van portretfoto's die met een mobiele studio worden genomen tot foto's van uitreikingen, jubilea, groepsfoto's, vergaderingen, gebouwen, bijzondere momenten, werkzaamheden en activiteiten. Kan het op de foto? Dan kunt u Marco hiervoor inhuren!

Wat Marco van anderen onderscheidt is dat hij u de foto's direct vanaf locatie kan opleveren! U zult nooit hoeven wachten! U heeft direct na uw activiteit de beschikking over professionele foto's!

Neemt u eens vrijblijvend contact met hem op.